Kraamzorg Lavien
 
Dienstnummer: 06 28 91 81 23

Diensten

Ons Werkgebied is Amsterdam en omgeving met een straal van 20 km. Uiteraard zijn andere plaatsen zeker bespreekbaar. Neem hiervoor gerust contact op met Kraamzorg Lavien.

Het landelijke indicatie protocol heeft 24 als minimaal aantal uren en 80 als maximaal aantal uren. Voor kunstvoeding is 45 uur vastgesteld en voor borstvoeding is 49 uur vastgesteld. Deze uren zijn in 8 dagen te verdelen. Mocht het nodig zijn meer uren te indiceren kunnen wij dit in overleg met de verloskundige regelen. Wij leveren zorg op maat.

Tussen 28 weken en 32 weken zwangerschap nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor een uitgebreide intake gesprek bij jou thuis.

Als je in Nederland verzekerd bent, wordt de kraamzorg vergoed vanuit het basispakket. Er is een wettelijke eigen bijdrage van €4,80 per uur (2023). Als je aanvullend verzekerd bent, is de kans groot dat je een deel of zelfs de gehele eigen bijdragen vergoed krijgt. Wij kunnen de declaratie verzorgen bij iedere verzekeringsmaatschappij.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram